Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate(kokica.shop@gmail.com). Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Proizvodi koji su potrošna roba ili dolaze u direktan kontakt sa kožom i intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji.

Povrat novca ili zamena proizvoda

U roku od 14 dana od kupovine proizvoda imate mogućnost zamene kupljenih proizvoda. Proizvod možete zameniti za drugi proizvod ili zahtevati povrat novca.

Proizvod koji želite zameniti mora biti neoštećen i vraćen u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svom priloženom opremom. U suprotnom će Vaša reklamacija biti odbijena ili delimično razrešena!

U roku od 14 dana nakon preuzimanja paketa možete nas u pisanoj formi putem e-maila(kokica.shop@gmail.com) obavestiti da odstupate od ugovora i uz to napisati Vaše podatke kao i broj Vaše pošiljke ili nam poslati elektronski račun koji ste primili na Vaš e-mail prilikom kupovine, kako bih mogli da identifikujemo Vašu porudžbinu. 

Mail na koji je potrebno pisati u slučaju reklamacije ili zamene: kokica.shop@gmail.com

Napomene:

Trošak slanja pošiljke snosi pošiljalac. Pošiljke sa otkupninom ne prihvatamo!

U slučaju da odustanak od ugovora ne pošaljete u pisanoj formi u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke, povrat novca, odnosno zamena robe nisu mogući!

U roku od 8 radnih dana od prijema Vašeg paketa će proizvod biti zamenjen, odnosno Vaš novac refundiran.